top of page
DSC_1465_edited.jpg

Persoonlijke Stijl, Professioneel Gecreëerd

Custom
Air Force One

Bij Customizies draait alles om het geven van jouw schoenen een unieke twist met onze custom Air Force 1 designs. Wij maken het super easy voor jou om de schoenen van jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Ik gebruik unieke skills om elke sneaker te transformeren tot een one-of-a-kind piece, waardoor jouw custom shoes Air Force 1 echt gaan opvallen. Elk paar dat we aanpakken wordt een persoonlijk meesterwerk, perfect voor meiden en jongeren die hun stijlwillen laten zien.

Custom air force one
IMG_3613.HEIC
“Wauw! Ze zijn super. Heb een paar 'Ajax schoenen' aan mijn broertje gegeven als verjaardagscadeau. Het is zijn beste cadeau ooit zij hij!🤩”
Nike custom sneakers manou

Maak Elke Stap Uniek met Custom Air Force 1's

Hey daar! Ben je klaar om jouw sneaker game naar een next level te tillen? Bij Customizies hebben we precies wat je nodig hebt! Onze custom air force 1 sneakers zijn niet zomaar schoenen; ze zijn een canvas voor jouw creativiteit. Of je nu fan bent van Nike's klassiekers en zoekt naar nike air force 1 custom designs, of je eigen touch wilt geven met andere schoenen, we got you!

Duik in de wereld van custom nike air force 1 waar elke sneaker vertelt wie jij bent. Met deze collectie sta je nooit meer in de schaduw. En voor de echte Nike aficionado's hebben we "nike air force 1 customize" om jouw liefde voor het merk te vieren. Customize betekend een unieke schoen met het (je raad het al) customizies design.

Voor ons gaat het niet alleen om de naam. Het gaat om het creëren van iets dat 100% jij is. Air force 1 custom is niet alleen een trend; het is een lifestyle. Dus waarom zou je genoegen nemen met standaard, als je kunt stralen met sneakers die speciaal voor jou zijn gemaakt?

Laat je inspireren door onze custom shoes selectie en zet de eerste stap naar een wereld vol mogelijkheden. Want bij Customizies, is elk paar een meesterwerk dat wacht om ontdekt te worden. Nog een extra tip op dit moment is er gratis verzending! Dus bestel snel.

Hoe gaat het process?

air force 1 customize

1

Jouw Visie tot Leven

Jouw creatieve reis begint met een kleine stap van €30 voor het ontwerpproces (of kies een van onze bestaande designs). Op basis van jouw instructies creëren wij twee unieke ontwerpen voor jouw droomschoenen. Deze ontwerpen sturen we naar je toe via e-mail, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Of misschien wil je een paar kleine aanpassingen? Geen probleem! Je hebt recht op één revisieronde om ervoor te zorgen dat alles perfect is. Zodra je tevreden bent met het ontwerp, vragen we je om de kosten van de schoenen plus de ontwerpkosten te voldoen. Goed nieuws: de initiële €30 wordt in mindering gebracht op het totale bedrag!

2

Het Creatieproces

Na jouw goedkeuring van het ontwerp, steken we de handen uit de mouwen. Binnen ongeveer 6 werkdagen toveren we jouw gekozen ontwerp om tot werkelijkheid. Dit doen we met uiterste zorg, gebruikmakend van handgeschilderde technieken en soms zelfs airbrush voor die perfecte finish. Gedurende dit proces houden we je op de hoogte met foto-updates, toegankelijk via een exclusieve link op onze website. Zo ben je altijd betrokken bij de creatie van jouw schoenen.

3

Ze Zijn Onderweg!

Zodra de schoenen klaar zijn, sturen we ze naar je toe. Je ontvangt een track-and-trace code waarmee je precies kunt volgen waar je pakket zich bevindt. En als je jouw unieke schoenen eenmaal in handen hebt, horen we graag wat je ervan vindt! Jouw feedback is niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor andere klanten die net als jij op zoek zijn naar iets speciaals.

No product

bottom of page