top of page

Lieve aanstaande bruidsparen,

Op de meest bijzondere dag van jullie leven, willen jullie natuurlijk niets minder dan perfectie. En dat is precies waar Customizies in beeld komt. Customizies biedt de kans om jullie speciale dag nog specialer te maken met onze handgemaakte custom sneakers.

MATCHING CUSTOMS

Laat de liefde samenkomen op jullie speciale dag met bijpassende custom trouwsneakers. 

DSC_0495.JPG

BRUIDSSQUADS

Op zoek naar het perfecte cadeau om jullie bruidssquad te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun?

pexels-emma-bauso-3585798.jpg

WAT MAAKT CUSTOM TROUWSNEAKERS ZO SPECIAAL?

Het antwoord is simpel: jullie eigen creativiteit en design. De schoenen die jullie dragen moeten een verlengstuk zijn van jullie persoonlijkheid en liefdesverhaal. 

pexels-soulseeker-1589818.jpgMet jouw eigen ontwerp aan je voeten maak je gegarandeerd indruk. Zo'n persoonlijk statement-item dragen op jullie grote dag mag niet ontbreken . En de keuze is reuze, personaliseer een witte sneaker met leuke teksten zoals jullie achternaam, 'Just Married' of 'I Do'. Maar al helemaal gaaf is een complex ontwerp die jullie zelf kunnen bedenken. En matching customs, dat is al helemaal bijzonder. Customizies staat klaar om jullie wensen werkelijkheid te laten worden. 

En het leukste is, het is blijvend! Elke keer dat jullie naar deze schoenen kijken, zullen jullie herinnerd worden aan de mooie momenten die jullie op jullie trouwdag hebben gedeeld. Gezellig blijven doordragen dus! Onze handgemaakte schoenen zijn met zorg beschilderd met aandacht aan elk detail.
 

HANDWERK & DETAIL

DSC_0516.JPG
pexels-dominika-roseclay-1244700.jpg

Waarom sneakers?

Als je niet houdt van hakken, geen zin hebt in pijnlijke voeten, maar liever platte schoenen hebt, dan zijn sneakers de ultieme oplossing. Ook ’s avonds kun je je nette bruidsschoenen verruilen voor een vet paar sneakers. Maar de markt voor zijn trouwsneakers zijn zeer gelimiteerd, en trouwen in een gewone schoen, daar is ook niet zoveel aan. Wij willen indruk maken!

Klassieke witte sneakers passen gegarandeerd bij elke trouwjurk en voor de bruidegommen onder ons, hoe gaaf is een paar sneakers in dezelfde stijl als je pak! Sneakers op een bruiloft staan dus eigenlijk voor modern, maak ze custom en ze zijn speels, elegant, gaaf en indrukwekkend all-in-one! 

Ontwerp mogelijkheden

Bij Customizies heb je volledige keuzevrijheid. Sneakers maak je speciaal met details in je bruidspalet kleuren zoals initialen, gezamenlijke achternaam, trouwdatum, citaten of andere symbolen. We helpen je om unieke sneakers te creëren die bij jou en je bruiloft passen.

Dankzij onze expertise kunnen wij jullie droomontwerp tot leven brengen. Van eenvoudige portretten, tot locaties van verlovingen of bruiloften, eerste ontmoetingsplaatsen of andere relatiethema's. Maak het extra leuk door je schoenen te voorzien van veel verschillende elementen en vlakken die met de bruiloft te maken hebben. Altijd handbeschilderd met aandacht voor detail. Sneakers om nooit meer te vergeten!

 

pexels-wayne-fotografias-7485625.jpg

Vertel...

Neem vandaag nog contact op!

  • Instagram
bottom of page