top of page

Voor mama's en papa's

Onze handbeschilderde custom babysneakers zijn de perfecte manier om jullie kleintje te verwelkomen in stijl en met een persoonlijke touch. Ook als een uniek cadeau voor een babyshower of zelfs te gebruiken als gender reveal, Customizies biedt eindeloze creatieve mogelijkheden.

IMG_3613.HEIC

THEMA'S

Voor onze kleine helden in wording, bieden we aangepaste schoentjes met thema's zoals Spiderman en andere populaire figuren. Meisjes kunnen stralen in een ontwerp met vlinders of Minnie Mouse. En voor de kleintjes waarvan jullie het geslacht nog niet weten, zijn er schattige Disney-thema's beschikbaar, zoals Winnie de Pooh, die tijdloos zijn en perfect passen bij elke baby.Als trotse tante
 

Gender reveal

Geef een persoonlijke touch aan je baby's eerste stappen! Onze sneakers zijn volledig aanpasbaar met de naam van de baby, geboortedatum, andere details of een speciale boodschap.

Ze zijn het perfecte aandenken voor zowel ouders als gasten, een tastbare herinnering aan de vreugde en liefde die met de komst van de kleine wordt gedeeld.

IMG_3725 2.HEIC

Vertel...

Neem vandaag nog contact op!

  • Instagram
image0.jpeg
bottom of page