top of page
DSC_0733.JPG

OVER

HI!

Mijn naam is Amber en ik heb mijn eigen onderneming gestart, bekend onder de naam Customizies. Zelf ben ik 20 jaar, woon ik in Den Haag en heb ik over de afgelopen jaren mijn creatieve talenten ontwikkeld tot een passie voor het customized van sneakers. 

Alle designs die je zult tegenkomen op deze website zijn door mij handgemaakt met een oog voor detail. Kwaliteit staat voorop en daarom wordt elke sneaker grondig gereinigd en ontvet en nabehandeld met een glanzende Acrylic finisher. Dit is waterafstotend en beschermt het design tegen krassen.

Ik hou jullie regelmatig op de hoogte via sociale media dus neem daar zeker een kijkje :)

  • Instagram

HET BEGIN

Customizies begon toen ik aan het begin van de lockdown in februari 2020 gemotiveerd werd mijn eigen Nike Air Forces te customizen. Ik had namelijk iemand anders gezien die het deed en vond het gelijk zo gaaf! Zelf ben ik geen sneakerhead of heb ik enorme interesse in sneakers, maar ik houd wel al van jongs af aan van tekenen en schilderen dus ik was maar al te enthousiast dat ik weer een creatief project had. Ik keek video's online en zocht inspiratie op Pinterest. De juiste verf had ik nog niet, dus gebruikte ik wat acrylverf uit de kast. Ik maakte een Tiktok van het proces en deze video kreeg wel 140.000 kijkers! Mensen vonden het dus net zo vet als ik, kwam ik achter! Mijn (nu nogsteeds) vriend spoorde me aan te investeren in kwalitatief goede leerverf producten en een peperdure airbrush. Ik begon een klein Instagram account met de naam Customizies, wat met name geïnspireerd is op het woord "custom" maar met een leuke twist eraan. Ik maakte een portfolio door (oude) schoenen te customizen van mezelf, appte al mijn vrienden om te vragen of ze me konden promoten en postten al snel een eerste winactie. Al snel werd duidelijk dat mensen in Nederland het leuk vinden om een uniek ontwerp op hun sneakers te laten zetten!

IMG_4922 2.jpeg

CONTACT

IK STA KLAAR OM JE TE HELPEN MET HET VINDEN VAN JOUW DROOMSNEAKERS OF MET ANDERE VRAGEN DIE JE HEBT. 

bottom of page