top of page

Custom Shoes Air Force 1 de custom sneakers voor iedereen!

Customizies, opgericht door Amber Straathof, is gespecialiseerd in het omtoveren van gewone sneakers tot gepersonaliseerde, met de hand beschilderde kunstwerken, waardoor ze perfect zijn voor diverse gelegenheden, variërend van bruiloften tot dagelijks gebruik.


Wat zijn de voordelen van custom sneakers?

Custom air force 1's bieden tal van voordelen, waaronder de mogelijkheid om authenticiteit aan te tonen. Zo combineerd customizies jou persoonlijk met de stijlvolle nike air force 1 .

Bovendien zijn custom schoenen een statement van jouw kleding stijl, waardoor je opvalt in de menigte. Met deze custom sneakers kun je makkelijk combineren met jouw favorieten kleding, bij elke stap.Hoe u de "custom shoes air force 1" kunt bestellen van Customizies

Custom Shoes Air Force 1

Het bestellen van custom shoes air force 1 van Customizies is een eenvoudig proces dat inhoudt het selecteren van jouw voorkeursontwerp, het kiezen van de juiste schoenmaat en stijl, personaliseren met aangepaste opties, en het voltooien van de betaling.


Stap 1: Kies uw ontwerp

Bij customizies kunnen wij het design voor de air force 1 customs voor je maken! Jij geeft instructies en daarna gaan wij direct aan de slag. Je krijgt dit design dan binnnen 1 week in je mail. De prijs van deze designs zijn 30 euro.


Stap 2: Selecteer uw schoenmaat en stijl

Zodra je je ontwerp hebt is het belangerijk om de juiste maat van je schoenen te hebben. Je kan naar een nike store gaan om de air force te passen. Of je kan kijken op de nike wesbite voor een maat guide!


Stap 3: Plaats uw bestelling en betaling

Zodra je jouw ontwerp en maat hebt gekozen kan je over naar de bestelling! Via de mail geef je mij het akkoord en dan begin ik met de schoenen bestellen en designen.


Aangepaste Air Force 1-ontwerpen voor Verschillende Gelegenheden

Custom shoes air force 1 is super makkelijk te combineren voor allerlei momenten. Of je het nou wilt dragen voor een sociaal event, allerdaags gebruik of voor vakantie. Je kan de customs altijd dragen maar hier zijn wat favorieten gelegenheden van onze klanten.


Of je zelf gaat trouwen, je een kado wilt geven aan het huwelijkspaar of dat je speciale schoenen wilt dragen voor de speciale gelegenheid voor een speciaal persoon. De custom sneakers voor een bruiloft is ideaal.

Custom sneakers krijgen steeds meer populariteit in de bruidloft scene. Dit komt door de veelzeidigheid van de schoenen.


Custom Evenementen Schoenen

Veel mensen gebruiken events voor het maken van connecties. Dit past perfect samen met custom schoenen voor evenementen.

De schoenen zijn een perfecte gespreksopener en het helpt met opvallen. Als je dan ook nog je contact gegevens hebt op je schoenen plaats, dan win je misschien ook nog een inovatie award :p


Bedrijf Schoenen

Of het nou een zakkelijk cadeau is of je op een orginele manier je branding wilt aantonen. De custom shoes air force 1 zijn hier ideaal ervoor.


Dagelijks Gebruik

Voor dagelijks gebruik bieden op maat gemaakte sneakers de perfecte mix van comfort en stijl, waardoor individuen hun persoonlijkheid kunnen uiten en opvallen in hun dagelijks leven.

De custom sneakers zijn de favoriete keuze geworden voor degenen die een unieke touch aan hun garderobe willen toevoegen. Van levendige kleurencombinaties tot ingewikkelde patronen, de ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu een strak en minimalistisch uiterlijk verkiest of een gedurfde verklaring wilt maken, er is een op maat gemaakt sneakerontwerp voor elke smaak.

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page