top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

HAAGSE SNEAKERDAG - NATIONALE VITALITEITSWEEK

Projectcategorie

Event

Datum

September 2022

Locatie

Den Haag


In het kader van de Nederlandse Nationale Vitaliteitsweek heeft Customizies in samenwerking met Haagse Schatten een uniek project gerealiseerd: twee op maat gemaakte sneakers, die de vitaliteit en dynamiek van Den Haag symboliseren. Deze exclusieve sneakers zijn ontworpen om te worden overhandigd aan de Wethouder van Sport en Welzijn tijdens een speciale ceremonie voor de pers.

De skyline van Den Haag komt tot leven op deze sneakers, een stadsgezicht dat van deze AF1/s afspat. Haagse iconische gebouwen strekken zich uit langs de zijkanten, waarbij elk gebouw met precisie met de hand geschilderd is. Het logo van de Haagse Sportdag straalt trots uit op de tong van de sneakers, een symbool van gemeenschap, gezondheid en beweging.

De overhandiging van het speciale paar sneakers aan de Wethouder van Sport en Welzijn markeert het begin van een week vol activiteiten en evenementen die de inwoners van Den Haag zullen inspireren om actief deel te nemen aan een gezonde levensstijl.

Customizies is trots op dit unieke initiatief en ik geloof dat deze custom sneakers een positieve bijdrage leveren aan de bevordering van vitaliteit en welzijn in Den Haag.

bottom of page